Han van de Moosdijk

Foto oor

“Terwijl we uitstellen, vliegt het leven aan ons voorbij”
Seneca

Velen kunnen zich identificeren met deze uitspraak. Maar om in actie te komen moeten meestal verschillende vragen eerst worden beantwoord zoals: wat wil ik nou echt, hoe pak ik het veranderingsproces aan, hoe overwin ik persoonlijke hindernissen, etcetera. Het is de uitdaging om hier gezamenlijk antwoorden op te vinden.

Als coach werk ik met de dieper liggende patronen van mensen en teams. Dit betekent dat ik, op een veilige en open manier, het veranderingsproces begeleidt naar de kern van de problematiek. Wat mij betreft kan dit alleen vanuit een authentieke interesse en professionele houding van de coach gecombineerd met een gedegen opleiding en een ruime ervaring in veranderprocessen bij mensen en organisaties.

Achtergrond:
Na een studie in voedingsmiddelentechnologie en Arbeids- en Organisatie Psychologie  10 jaar ervaring in verschillende management functies. Als eigenaar van [bproductive.] sinds 2001 werkzaam als Coach, Trainer en Adviseur.

 

“Met persoonlijke coaching van [bproductive.] heb ik grote stappen kunnen zetten, zowel professioneel als privé. Ik heb nu een geweldige baan en ik richt mijn leven in op een manier die bij mijn gezin en mijzelf past.”

Peter Aerts, Regiodirecteur Unizo Antwerpen-Mechelen