Persoonlijke Coaching

 

Algemeen
Coaching door [bproductive.] is vooral gericht op vraagstukken waar de persoonlijkheid knelt met de gewenste situatie. Coachthema’s liggen vaak op het niveau van identiteit, overtuigingen en persoonlijke visie & missie. Dit veronderstelt de meer complexere en persoonlijkere thema’s.
Ter ondersteuning kunnen wij verschillende instrumenten inzetten, zoals bijvoorbeeld persoonlijkheids- en loopbaantesten. De lengte van een traject is sterk afhankelijk van de coachvraag. Afhankelijk van de coachvraag zullen wij een gekwalificeerde coach voorstellen die het beste past bij het traject.

Persoonlijke coaching
Individuele coachtrajecten zijn er voor verschillende persoonlijke onderwerpen zoals:
zelfvertrouwen, angstklachten, persoonlijke weerbaarheid, assertiviteit, omgaan met lastige situaties, stress & burnout en levensfase vragen

Performance coaching
Wie het beste uit zichzelf of anderen wil halen, is zich steeds bewust van de gewenste prestaties en de manier waarop die tot stand komen. Hierdoor kunnen organisaties en medewerkers op elkaar afgestemd blijven met de grootste kans op succes.
Mogelijke thema’s: leiderschap, management development, effectieve communicatie, overtuigingskracht, conflicthantering, persoonlijke effectiviteit, autisme kenmerken en werk en ondernemerschap

Loopbaan coaching
Daarnaast is coaching ook geschikt om richting te geven aan loopbaan vraagstukken: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Vragen waarvoor het nodig is meer zicht te krijgen op de eigen persoonlijkheid, drijfveren en motivaties, zowel op het werk als daarbuiten.

Coaching kan in het Nederlands, Engels, Duits of Frans.

“De persoonlijke coaching heeft me geleerd om anders te werk te gaan. Ik merk dat de omgang met collega’s en klanten veel gemakkelijker verloopt. De resultaten zijn beter en mijn output is groter. Ik heb echt weer plezier in het werk.”

Catherine Louet, Sales Executive Northern Europe Lactalis Industries

“Door de begeleiding van bproductive. heb ik belangrijke beslissingen kunnen nemen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik wens iedereen die met fundamentele vragen zit zo’n coach en sparringpartner toe.”

Pascal Pennings, Manager QA DMV Campina International